« Glazba
objavljeno prije 9 godina
NAJAVE

Slash & Myles Kennedy & The Conspirators na Šalati

Slash, jedan od najvećih rock gitarista u povijesti, motor legendarnih Guns’n’Roses i autor mnogih bezvremenskih riffova, nastupit će praćen Myles Kennedyjem i grupom The Conspirators na zagrebačkoj ŠRC Šalati u petak, 26. lipnja

Slash na Šalati s bučnom pratnjom
Slash na Šalati s bučnom pratnjom (LAA)
Više o

ulaznice

,

Slash

,

Saul Hudson

,

Šalata

,

cijena ulaznica

,

Myles Kennedy

,

The Conspirators

Saul Hudson, poznatiji kao Slash, jedan je od glazbenika koje mirne duše možemo nazvati ikonom rocka, hodajućom institucijom i čovjekom čija gitara je utjecala na generacije i generacije glazbenika i fanova.

"Riff Lord" kako ga je prozvao Metal Hammer, član Rock And Roll Hall Of Fame, dobitnik priznanja "Best Guitarist" Esquirea i jedan od deset najvećih svirača električne gitara prema magazine Time samo su neka od velikih priznanja koje je doživio tijekom karijere. Naravno, iza svega stoje neki od najvećih momenata moderne glazbe koje je Slash ispalio na svom Gibson Les Paulu: riff iz "Sweet Child O' Mine" Total Guitar proglasio je najvećim u povijesti, solo iz "Paradise City" zauzeo je u istom magazine treće mjesto, a na brojnim top listama nalaze solaže i riffovi iz klasika poput "Welcome To The Jungle", "November Rain", "You Could Be Min", "Slither", "By The Sword" i mnogi drugi.

Upravo te pjesme, enciklopediju rock muzike stvaranu u Gunsima, Slash's Snakepitu, Velvet Revolveru te u aktualnom bendu u kojem mu društvo prave sjajni Myles Kennedy (iz benda Alter Bridge) i The Conspirators, zajedno s neizostavnim crnim cilindrom na gustoj frčkavoj kosi Slash će izvesti na stadionu na Šalati, po mnogima najomiljenijem zagrebačkom otvorenom koncertnom prostoru. Više od dva sata programa obuhvaćati će tri i pol desetljeća burne karijere započete još tamo početkom 80tih u Los Angelesu.

Posebna zanimljivost je da je Slash 26. lipnja trebao imati slobodan dan na touru, ali su na njegovo inzistiranje Zagreb i Hrvatska naknadno uvršteni na popis koncerata. Evidentno su još i kod njega živa sjećanja na prošli dolazak u ove krajeve, kad je, u veljači 2013. rasprodao ljubljanski Tivoli.

Ulaznice

Prodaja ulaznica započinje danas točno u podne. Prva cijena ulaznica iznosi 170 kn i na snazi je do 17. svibnja. Od 18. svibnja cijena im se penje na 190 kn i ostaje do 25. lipnja. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 220 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13

  • Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

07.05.2015. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh