« Seks
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
LOOL

Skrivene muške želje za bolji seks

Muškarce se može razveseliti s tako malim sitnicama da ćete se pitati zašto to niste napravili ranije, jer sretan muškarac znači muškarac koji ugađa svojoj dragoj

Što muškarci zapravo žele?
Što muškarci zapravo žele? (FreeDigitalPhotos)
Više o

seks

,

muškarci

,

želje

Kad bi žene znale ... koliko je malo potrebno da muškarci budu sretni, ne bi oklijevale ni trena, već bi im ispunile neke male želje koje se oni srame tražiti.

Recimo, muškarci vole vidjeti svoju dragu golu. Bez ičega. S druge strane, žene vole romantičniju, mračniju atmosferu ... koja će sakriti nesavršenosti koje su spazile to jutro u kupaonici. Ugodite mu, ostavite upaljena svjetla, bit će puno, puno inspiriraniji, uporniji i posvećeniji.

>> Zašto muškarcu ustvari vole seks >>

Uz to, muškarci vole upute. Za televizore, računala, fotoaparate ... i seks. Ne vole pogađati što moraju raditi da bi dragoj bilo bolje, a nije im baš ugodno pitati jer misle da će one shvatiti da nemaju pojma što rade. Stoga, malo iskrenog priznanja - ovo mi je super, a ovo bezveze napravit će čudo u krevetu.

>> Što muškarci žele od prvog seksa >>

Za kraj, muškarci vole zadovoljiti partnericu. To im daje osjećaj važnosti, diže samopouzdanje i čini ih sretnim. Tako da vam primarni zadatak u seksu ne treba biti da on stigne do vrhunca, nego da uživa na putu do njega.

20.10.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh