« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
NOVOSTI

Sklopljeno novo dugoročno partnerstvo AOC-a i Red Bulla

Od danas će svim timovima i esport igračima koji se natječu na prestižnim esport natjecanjima pod pokroviteljstvom Red Bulla, biti na raspolaganju AOC-ovi vrhunski gaming monitori

Velikani se udružuju
Velikani se udružuju (AOC)
Više o

Red Bull

,

AOC

,

gaming

Specijalist za monitore AOC najavio je dugoročno partnerstvo s Red Bullom. Zahvaljujući ovom partnerstvu od danas će svim timovima i esport igračima koji se natječu na prestižnim esport natjecanjima pod pokroviteljstvom Red Bulla, biti na raspolaganju AOC-ovi vrhunski gaming monitori. Uz to, deset Red Bull Player One događanja koji se održavaju diljem Europe bit će do kraja 2019. godine sponzorirana od strane AOC-a.

Jačanje zajedničkih snaga

AOC i Red Bull oboje iskusni i dobro poznati veterani u esportu koji su zajednički već nastupili prošle godine za Red Bull Guardians i Red Bull Kumite natjecanja. S tim dosadašnjim iskustvom, obje tvrtke nastoje produbiti svoje dugogodišnje sudjelovanje na natjecateljskoj gaming sceni podržavajući jedna drugu. Kao tim AOC i Red Bull će zajedničkim snagama podržavati profesionalna esport iskustva kako za igrače tako i jednako za fanove. Zahvaljujući odabranim nagradama od strane AOC-a, natjecatelji će biti u prilici osvojiti AOC gaming monitore kroz nekoliko nadolazećih događanja.

Vrhunske gaming postavke

Vrhunski AOC modeli monitora pažljivo su odabrani za svaki esport i mogu se pohvaliti brzim vremenom odziva od 1 ms (AOC AG241QG & AG251FZ), stopama osvježavanja do 240 Hz-a (AOC AG251FZ) kao i oštrim i čistim QHD rezolucijama koje dosežu sve do 2560 x 1440 piksela (AOC AGON AG241QG & AOC AGON AG271QG).

Svi AOC gaming monitori pružaju gamerima maksimalnu fleksibilnost i mobilnost te će osigurati da Red Bullova premijerna esport događanja budu opremljena vrhunskom opremom za najviši stupanj natjecanja.

Nadolazeća Red Bull offline događanja već su rezervirana za:

  • 27. travnja do 22. lipnja 2019.: LoL Red Bull Player One događanje u Španjolskoj

  • 18. svibnja 2019.: CS:GO Flick u Turskoj

  • 27. srpnja 2019.: LoL Red Bull Player One u Njemačkoj

Za više informacija o nadolazećim događanjima posjetite AOC-ovu službenu gaming stranicu ili zapratite AOC Gaming na službenim stranicama na društvenim mrežama: FacebookTwitter ili Instagram.

16.05.2019. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh