« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
KONCERTI

Sjajni Triggerfinger napunio Mali pogon

Sjajan belgijski trio je jučer, na dan koncerta, u ranijim poslijepodnevnim satima rasprodao sve ulaznice i, uz predgrupu Gatuzo, nakrcao Mali pogon.

Sjajan nastup Triggerfingera
Sjajan nastup Triggerfingera (Inka Lo)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

Triggerfinger

Na svom prvom zagrebačkom nastupu Triggerfinger, bučni rockeri u finim odijelima, su u nešto manje od dva sata potpuno opravdali reputaciju moćne live mašine. Nevjerojatna količina energije isijavala je tijekom sat i pol svirke na kojoj su promovirali aktualni album "By Absence of the Sun" i podsjetili na favorite s prethodna tri studijska izdanja.

Vitalni rock starješine na pozornici su savršeno uigran trio što i sama publika punog Malog pogona euforično pozdravila. Povučeni u prednju liniju pozornice ritam sekcija Paul Van Bruystegem i Mario Goossens sjajno su se nadopunjavali s karizmatičnim vokalom i gitaristom Rubenom Blockom Evidentno dobitna kombinacija pokazala nam je band s dva lica - onim žešćim koje portretira glam i blues i nježnijim koji su pokazali obradom Lykke Li "I Follow Rivers".

U sklopu velike europske turneje, na kojoj će ukupno odraditi 50 nastupa u 14 zemalja, Triggerfinger su već prošli Francusku, Španjolsku, Poljsku, Češku, Austriju, Mađarsku, a na red je došla i Hrvatska. Pune dvorane poput bečkog Szene kluba, budimpeštanskog A38 ili pak ljubljanske Cvetličarne, govore o jačini benda u Europi.

Rasprodan Mali pogon najbolji je pokazatelj da će na svom sljedećem gostovanju u Zagrebu nastupati u Velikoj dvorani Tvornice kulture.

Galeriju fotografija naše drage Inke Lo možete pogledati OVDJE.

21.11.2014. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh