« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
ODLIČAN!

Sjajni Huawei MateBook 16s

Lagano prijenosno računalo velikog ekrana i visokih performansi

Čudesno dobar!
Čudesno dobar! (Arhiva)
Više o

laptop

,

Huawei

,

Huawei MateBook 16s

Huawei Consumer Business Grupa predstavila je novi MateBook 16s, najmoćnije prijenosno računalo MateBook serije. Tanak i lagan, MateBook 16s savršeno je prijenosno računalo za kreativce kojima je potreban snažan uređaj za besprijekoran rad čak i kada su u pokretu.

U današnje vrijeme sve više tvrtki primjenjuje rad na daljinu i prihvaća hibridni model rada, a upravo MateBook 16s zadovoljava sve potrebe korisnika, od velikog zaslona i snažnih performansi pa sve do izvrsnog dizajna. Bilo da vam treba pristup tablicama ili softveru za uređivanje fotografija i videozapisa, MateBook 16s olakšava rad zahvaljujući snažnim performansama i velikom zaslonu.

Veliki zaslon za više produktivnosti

S obzirom da lagana prijenosna računala s velikim zaslonom donose bolje vizualno iskustvo sve su popularnija na tržištu pa su tako 16 - inčni uređaji u posljednjih nekoliko godina postavili novi trend u području prijenosnih računala. S obzirom na rastuće zahtjeve korisnika, Huawei je redefinirao FullView zaslon, a konačan rezultat su okviri debljine od samo 5,2 mm odnosno 7,3 mm na nekim dijelovima što osigurava omjer zaslona i tijela od čak 90%.

Osim velikog omjera tijela i zaslona, uređaj korisnicima pruža i bolje iskustvo gledanja zahvaljujući omjeru širine i visine 3:2. U usporedbi s ostalim 16 - inčnim zaslonima ekonomičnijeg omjera od 16:9, MateBook 16s korisnicima osigurava više produktivnosti zahvaljujući većoj površini zaslona.

Zaslon u HD rezoluciji 2520 x 1680 koristi sRGB široki raspon boja, sadrži omjer kontrasta 1500:1, 189 PPI i maksimalnu svjetlinu od 300 nita kako bi nastavio pružati podršku korisnicima koji laptop koriste za profesionalnu upotrebu. S 1,07 milijardi boja, zaslon pruža suptilne i glatke prijelaze boja. Bilo da se radi o grafičkom dizajneru koji radi prijelaz između svjetla i sjene na slici HD rezolucije ili o nekome tko iščitava grafikone u boji, MateBook 16s pruža visoku razinu detalja za ugodnije iskustvo gledanja.

Snažne performanse za obavljanje više zadataka

MateBook 16s pokreće 12. generacija Intel® CoreTM procesora koji dolazi s i9-12900H s 14 jezgri i 20 niti s maksimalnom i turbo frekvencijom do 5G Hz.

Kada je u pitanju grafika, MateBook 16s koristi Intel Iris® Xe Graphics koja omogućuje izvanredne mogućnosti grafičke obrade stoga je uređaj idealan za grafičke dizajnere i za igranje igrica te uređivanje fotografija i videozapisa. Ukratko, MateBook 16s s glatkoćom obavlja intenzivne grafičke zadatke.

Kako bi pružio ultimativne performanse, MateBook 16s koristi Huawei Shark fin dvostruki sustav ventilatora koji omogućuje učinkovitu i tihu izvedbu.

Inovativno rješenje za hibridni rad

Opremljen kamerom od 2 MP 1080p sa širokim kutom od 88˚, dvostrukim mikrofonom, Smart Conference rješenje omogućuje sigurno i učinkovito konferencijsko iskustvo, potpuno prilagodljivo korisnikovom okruženju.

Virtualni pozadinski način rada AI kamere omogućuje korištenje omiljenih slika kao virtualne pozadine. Značajka Eye contact ističe oči korisnika za još bolje iskustvo online sastanka dok FollowCam način rada korisnika prikazuje uvijek u središtu.

AI algoritmi za smanjenje buke, jedna od temeljnih tehnologija AI Sounda, mogu smanjiti vašu pozadinsku buku tijekom poziva kada je Sound TrueVoice uključen, dok Personal Voice Enhancement pomaže da čujete samo glas govornika. Ukratko, vi i vaši sugovornici čut ćete se jasno i glasno.

Huawei AppGallery i mnoštvo aplikacija

MateBook 16s podržava i mobilne aplikacije. Korisnici mogu pretraživati širok raspon mobilnih aplikacija, uključujući aplikacije za obrazovanje, informacije, igre, produktivnost i učenje, putem AppGallery trgovine aplikacija. Samo jednim klikom korisnici putem svog prijenosnog računala mogu preuzeti mobilne aplikacije i igre.

Estetski dizajn koji inspirira

Kućište MateBook 16s izrađeno je od čvrstog metala i dolazi u prekrasnoj sivoj boji. Debljina kućišta iznosi samo 17,8 mm i teži tek 1,99 kg tako da korisnici neće imati problema ponijeti MateBook 16s sa sobom kamo god krenuli.

Pripremite se za budućnost

Uz MateBook 16s, Huawei je nedavno u Istanbulu predstavio i niz drugih novih uređaja. Najatraktivniji uređaj je sklopivi telefon Mate Xs 2, a tu su i midrangeri nova Y70 i nova Y90, prijenosno računalo MateBook D 16 i MatePad Paper tablet, dok će ljubitelje dobrog zvuka i glazbe oduševiti nove FreeBuds Pro 2 bežične slušalice.  

04.07.2022. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh