« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

Sitna lova - novi singl i spot Partibrejkersa

Beogradska rock’n’roll mašina Partibrejkers objavili su spot za novi singl “Sitna lova” kojim najavljuju skori izlazak novog albuma

Partibrejkersi predstavljaju novi singl i spot
Partibrejkersi predstavljaju novi singl i spot (Arhiva)
Više o

spot

,

Partibrejkers

,

Sitna lova

„Nađi nekog ko te voli, spasi svoj život goli!" izvikuje Zoran Kostić Cane u novom singlu koji nosi prepoznatljiv gitaristički potpis Nebojše Antonijevića Antona. Pjesma najavljuje album "Sirotinjsko carstvo" koji će biti objavljen do ljeta i na kojem će se naći već snimljene "Svakog dana", "Ne mogu da kapiram", "Ljubav ne zaboravlja" i "Šta radiš".

Spot za singl „Sitna lova" snimljen tijekom jednog vikenda na ulicama Beograda uz mali budgeti i veliki napor. U videu se pojavljuje grupa skatera iz Bora i beogradski „klinci iz podzemlja", a spot obiluje moćnim porukama od kojih je, po Canetovim riječima, najvažnija upravo ona iz refrena.

Novi materijal Partibrejkersa idealno dolazi u vrijeme prije njihovog velikog zagrebačkog koncerta u Tvornici kulture na Valentinovo. Osim hitova koji su već davno postali rock antologija ovih prostora ("Mesečeva kći", "Kreni prema meni", "Hoću da znam", "Hipnotisana gomila", "Ulični hodač"...) Brejkersi ponovo imaju pjesmu koja može napraviti «krš i lom».

Video "Sitna lova":

Ulaznice

Ulaznice u pretprodaji 70 kn, odnosno 90 kn na dan koncerta već se nalaze na prodajnim mjestima:

Partibrejkerse u Zagreb dovodi Tvornica kulture.

05.02.2014. 12:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh