Sirup od hrena za topljenje masnih naslaga
Sirup od hrena poznat je u cijelom svijetu kao sjajan saveznik u otapanju viška masnoća, pa evo recepta koji će vam pomoći
Masnoće smo skupljali cijelu zimu, natovarili ih još tijekom uskršnjih blagdana i sad bi bilo vrijeme da ih izbacimo iz tijela - vjerojatno se slažete s idejom, no niste sigurni kako o napraviti.
Sirup od hrena poznat je u cijelom svijetu kao sjajan saveznik u otapanju viška masnoća, pa evo recepta.
Sirup od hrena za topljenje masnih naslaga
Sastojci
15 dkg svježeg hrena
2 dkg svježeg đumbira
4 limuna
3 čajne žlice meda
2 čajne žlice cimeta (cejlonskog)
Priprema
Ogulite hren i đumbir, ubacite u blender i usitnjavajte dok se ne pretvori u kašu. Dodajte sok od 4 iscijeđena limuna i miješajte cca 3 minute, a nakon toga dodajte med i cimet pa sve zajedno lagano miješajte dok ne dobijete homogenu smjesu. Prelijte u staklenku i čuvajte u hladnjaku.
Korištenje
Tijekom 3 tjedna konzumirajte 2 jušne žlice sirupa dnevno, pa napravite stanku od mjesec dana ako želite skinuti još kilograma.
Blagodati
Hren je iznimno zdrava antibakterijska namirnica koja ne sadrži zasićene masti ili kolesterol. Odličan je i za probavu jer stimulira razvoj dobrih bakterija u probavnom sustavu i u sekundi će pročistiti vaše sinuse.
Novi komentar