« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina
DUZS:

Sinoćnje nevrijeme izazvalo probleme diljem zemlje

Sisak je sinoć oko 23,30 također zahvatilo nevrijeme, praćeno obilnim padalinama, a Županijski centar 112 primio je više dojava o poplavljenim podrumima i stanovima

Fotografija vijesti

Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS) izvijestila je danas da je zbog olujnog nevremena praćenog kišom i vjetrom, koje je jučer zahvatilo područje grada Zagreba i dio Zagrebačke županije, zaprimila više dojava o rušenju drveća i stupova električne mreže te o začepljenjima odvoda na cesti.

Na području Samobora (Rude) grom je udario u kuću na kojoj su nastala oštećenja.

Sisak je sinoć oko 23,30 također zahvatilo nevrijeme, praćeno obilnim padalinama, a Županijski centar 112 primio je više dojava o poplavljenim podrumima i stanovima. Vatrogasci su na oko 15 mjesta isumpavali oborinske vode.

Grmljavinsko nevrijeme jučer je uzrokovalo kvar na 35 kw dalekovodu Jertovec, pa je bez struje ostalo područje Zeline od Viničnoga do Savskog Marofa. Kvar je otklonjen oko ponoći. Zbog kvara na dalekovodu bez električne energije ostalo je i šire područje Novske, a kvar je otklonjen 15 minuta nakon ponoći.

Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je kako je jučer od 14 sati otvoren malogranični prijelaz Tovarnik-Šid, koji je od 1. lipnja bio blokiran na srpskoj strani zbog prosvjeda seljaka. U prometnoj nesreći između Komolca i Brgata, kod Dubrovnika danas je smrtno stradao motociklist koji je izletio s motociklom s ceste. Za vrijeme očevida cesta Komolac - Brgat bila je zatvorena za promet.

05.06.2011. 12:44:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh