« Glazba
objavljeno prije 15 godina

Simply Red: 25 godina užitka

Još je malo ostalo do koncerta 24. lipnja u Ljubljani

Fotografija vijesti
Više o

Simply Red

,

Lupa promocija

Pjevač Mick Hucknall i Simply Red trenutno nastupaju na europskim pozornicama gdje oduševljenu publiku podsjećaju na svoje najveće hitove s posljednjeg albuma ''Simply Red 25''. Nažalost, ova turneja će biti i posljednja na kojoj će se okupiti Simply Red, a obožavateljima je ta činjenica jako teško pala, kako pokazuju i brojni natpisi na službenoj stranici grupe Simplyred.com. Kakav će dojam ostaviti na domaću publiku, saznat ćemo 24. lipnja kada će crvenokosi Hucknall i Simply Red nastupiti na pozornici Hale Tivoli u Ljubljani.

Bend je turneju započeo prošle godine na Tajlandu, nakon čeka su nastupali u Australiji, Južnoj i Sjevernoj Americi da bi se krajem ožujka vratili na Stari kontinent. Koliko je emocionalna glazba i nastup na posljednjoj turneji govore i brojni natpisi obožavatelja na službenoj stranici www.simplyred.com puni emocija, pohvala i žaljenja što im je ovo posljednja turneja.

Da Mick Hucknall na posljednjoj turneji Simply Reda uistinu ostaje vjeran svojim najvećim hitovima pokazuje i popis pjesama s kojima su zatvorili koncert u Milanu: Something Got Me Started, Stars i If You Don't Know Me By Now, a lako je moguće da će te pjesme zatvoriti i ljubljanski koncert. 

Sve detalje o koncertu možete saznati na stranicama Lupa promocije.

03.06.2009. 15:47:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh