« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
NAGODBA OBAVLJENA?

Silvio Berlusconi i Veronica Lario pet sati pred sucem za razvode

Po pisanju talijanskog tiska, čini se da se bračni par nakon žučne rasprave ipak uspio približiti nagodbi o podjeli imovine

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Silvio Berlusconi

,

razvod

,

Veronica Lario

Talijanski premijer Silvio Berlusconi i Veronica Lario, koja mu je još uvijek supruga, u subotu poslijepodne su u Milanu proveli pet sati pred sucem koji vodi njihovu brakorazvodnu parnicu.

Po pisanju talijanskog tiska, čini se da se bračni par nakon žučne rasprave ipak uspio približiti nagodbi o podjeli imovine. Tisak iz nepotvrđenih izvora prenosi kako je Berlusconi spreman prepustiti vlasništvo vile Belvedere u mjestu Macherio kod Milana supruzi Veronici Lario i njihovoj zajedničkoj djeci, s kojima ona i živi u toj vili.

Prvotno je Lario od Berlusconija tražila 43 milijuna eura godišnje, što je više od 3,5 milijuna eura mjesečno, a Berlusconi je nudio samo 200 tisuća eura mjesečno. Bivša glumica podnijela je zahtjev za razvodom sudu u Milanu, optužujući Berlusconija i njegove nevjere za slom braka, čime je raspršila sve nade premijera u prijateljski ili bar sporazumni razvod.

Glavna točka nagodbe bračnog para Berlusconi-Lario je podjela medijskog imperija između petero djece Silvija Berlusconija. Troje mlađe djece, Barbara, Eleonora i Luigi potiču iz braka s Lario, dok su dvoje starijih, Marina i Piersilvio, iz njegova prvog braka. Veronica Lario traži pravednu podjelu bojeći se da bi prvo dvoje djece koja upravljaju medijskim carstvom svog oca mogli proći znatno bolje od njezine djece. (hina/metro-portal)

09.05.2010. 14:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh