« Glazba
objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana
NAJAVE

Silente u Saxu 30. ožujka

Silente je prošle sezone nastavio svoj izuzetno uspješan put, koji im je do sada donio mnogobrojne nagrade, priznanja publike i struke

Silente dolazi u SAX!
Silente dolazi u SAX! (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

klub SAX

,

Silente

Grupa Silente održati će 30. ožujka koncert u zagrebačkom klubu Sax u Palmotićevoj ulici.

Silente - "Neobranjivo"

Nastup u Saxu bit će njihov prvi u Zagrebu nakon svirke u Domu sportova prošlog studenog. U ovaj ugledni zagrebački klub SIlente će donijeti sve najveće hitove s tri objavljena albuma - "Lovac na čudesa", "Neće rijeka zrakom teći" i prošlogodišnjeg "Malo magle, malo mjesečine".

Silente je prošle sezone nastavio svoj izuzetno uspješan put, koji im je do sada donio mnogobrojne nagrade, priznanja publike i struke, a bili su vjerojatno i najmlađi bend koji se samostalno odlučio na koncert u Domu sportova, čiji su malu dvoranu rasprodali u veljači 2016. godine.

Silente - «Još jednom»

Koncert u Saxu odlična ih je prilika da ih se doživi u manjem koncertnom prostoru. Broj ulaznica će biti limitiran na 300, cijena im iznosi 100 kn, a u prodaju će se naći od četvrtka, 30. siječnja. Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj 22. Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web stranicama kluba www.sax-zg.hr.

31.01.2019. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh