« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
MINDFUCKER

Europska turneja Monster Magneta uskoro stiže u Zagreb

Veliki Dave Wyndorf i njegov bend Europi su odlučili posvetiti ukupno 22 koncerta raspoređenih od 12. siječnja do 7. veljače

Monster Magnet stiže u ZG
Monster Magnet stiže u ZG (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

Monster Magnet

Kultni Monster Magnet nalaze se na dužoj europskoj turneji nazvanoj „Mindfucker" u sklopu koje dolaze i u zagrebačku Tvornicu kulture 7. veljače.

Monster Magnet - „Mindfucker"

Veliki Dave Wyndorf i njegov bend Europi su odlučili posvetiti ukupno 22 koncerta raspoređenih od 12. siječnja do 7. veljače. Turneja je započela u Norveškoj, nakon koje je grupa prešla Dansku, Njemačku, Švicarsku, Belgiju i Veliku Britaniju. Na putu će im se još naći Nizozemska, Francuska, Austrija i Mađarska, a sve će završiti parkiranjem tour busa ispred Šubićeve 2 gdje nastupom u Tvornici kulture završavaju posjet Starom kontinentu.

„Mindfucker" turneja prati istoimeni album objavljen u ožujku prošle godine koji je ulovio visoko 9. mjesto na Billboardovoj top listi Nezavisnih albuma, praćenih s izvrsnim recenzijama glazbenih medija. Na pozornici kluba u Šubićevoj pridružit će im se britanski trip Puppy koji su u siječnju objavili debi album «The Goat».

Monster Magnet - «Negasonic Teenage Warhead»

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 120 kn, dok će na sam dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 150 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr

31.01.2019. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh