« Život
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
MA DA?!

Siguran znak da ste u zdravoj vezi

Svi bi voljeli znati koliko će trajati njihova veza, a ovaj znak dovoljno je dobar da biste mogli biti sigurni da ste na pravom putu

Evo što ukazuje na zdravu vezu
Evo što ukazuje na zdravu vezu (Arhiva)
Više o

veza

,

prijateljstvo

,

dobra veza

Sretna i zdrava veza san je gotovo svakog čovjeka, a jednako tako svatko od nas ima neku svoju logiku po kojoj će zaključiti nalazi li se na pravom putu u trenutnom vezi. 

Nekima je to međusobno povjerenje, drugi će biti zadovoljni ako oba partnera imaju dovoljno vremena za sebe, dok će treći zadovoljstvo pronaći u činjenici da i nakon nekoliko godina veze imaju želju partneru malim znakovima dati do znanja da ga vole.

Znanstvenici su također pokušali utvrditi što vezu čini zdravom, a nakon analize podataka došli su do zaključka da je razlog samo jedan - prijateljstvo s partnerom

Istraživanje je utvrdilo kako su parovi, koji vrednuju međusobno prijateljstvo, bliskiji, zaljubljeniji te seksualno zadovoljniji, nego parovi koji nisu prijatelji.

Parovi koji su praćeni u istraživanju pokazali su da su oni parovi koji su ostali zajedno, bili su oni koji su visoko vrednovali prijateljski aspekt njihovog odnosa. Što je još važnije, otkrili su kako je to prijateljstvo potaknulo na još više ljubavi prema partneru, ali i donijelo više seksualnog zadovoljstva.

Stoga, ako ste s partnerom prvo razvili prijateljski odnos koji je nakon toga prerastao u vezu - gotovo da možete biti sigurni da ste na pravom putu!

10.01.2016. 20:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh