« Seks
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
ZNANJE

Siguran put prema višestrukim orgazmima

Orgazam je super, ali kad ih ima nekoliko, to je prava poslastica koju ne bi smjeli propustiti

Što više orgazama, to bolje ...
Što više orgazama, to bolje ... (Arhiva)
Više o

oralni seks

,

vaginalni orgazam

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

višestruki orgazam

,

klitoralni orgazam

,

odgađanje orgazma

Višestruki orgazmi spadaju u legende, no zapravo je logika prilično jednostavna - što više načina postoji da doživite orgazam, veća je vjerojatnost da ćete ih imati više. Sveprisutna Tracy Cox ima odgovor i na to pitanje, tvrdeći da se žene ne bi smjele prisiljavati da dožive orgazam uvijek na isti način, već da je pravi put prepuštanje osjećajima i tijelu.

Pritom nudi i par dobrih savjeta kako povećati svoje šanse za višestruke orgazme, pa je na prvo mjesto stavila Kegelove vježbe - Kegelove vježbe uključuju stiskanje pubokoksigealnog mišića (isti mišić koji zaustavlja mlaz mokraće) i njegovo zadržavanje dok se sporo broji do 3. Žena se treba zatim opustiti dok izbroji do 5, a zatim ponoviti stezanje. Postupno treba povećavati zadržavanje stisnutog mišića dok se ne izbroji 10. Trebalo bi napraviti pet vježbi tri puta na dan i ostati na tome. Rezultati će biti vidljivi za šest do osam tjedana, jer će snažniji mišići raditi bolje, tjerati više krvi u zdjelicu i osnažiti kontrakcije pa će i orgazam biti duži i snažniji.

Stimulaciju treba mijenjati, pa Tracey Cox preporučuje red oralnog seksa, red penetracije i red prstiju za stimulaciju klitorisa.

Zadržavanje ili dovođenje do ruba orgazma i pauziranje nakon toga će vas ne samo izvježbati da ostanete na vrhuncu uzbuđenja, nego ćete i povećati izlučivanje endorfina, naučiti tijelo da se zadrži u tom stanju i pomoći doživljavanju višestrukih orgazama.

Naravno, dobro je zapamtiti okidače orgazma, zvukove koje proizvodite vi ili vaš partner kad ste jako uzbuđeni i biti ih svjesni cijelo vrijeme, što će opet pojačati uzbuđenje, dodati još endorfina i dovesti vas do vrhunca nekoliko puta.

17.04.2013. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh