« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
NOVOSTI

Shadow Warrior 2, fantastična pucačina

gameri će ovog puta imati priliku po prvi put iskusiti HDR osvjetljenje i MSR tehnologiju koja se do sada koristila samo za VR

Shadow Warrior 2
Shadow Warrior 2 (NVIDIA)
Više o

Shadow Warrior 2

,

HDR

,

MSR

Shadow Warrior 2, dugo očekivana pucačina iz prvog lica dostupna je od nedavno. Pored velikog izbora oružija, krvavih scena i jako oštrog smisla za humor gameri će ovog puta imati priliku po prvi put iskusiti HDR osvjetljenje i MSR tehnologiju koja se do sada koristila samo za VR. 

Shadow Warrior 2 koristi NVIDIA MRS na jedinstven način. MRS koristi SMP tehnologiju koja je ugrađena u NVIDIA Pascal GPU-ove kako bi projicirrali sliku na više portova. Ovo omogućava igračima da kontroliraju rezoluciju oko periferije igre nezavisno od centra.

Primjerice, moguće je smanjiti rezoluciju neke igre na periferiji ekrana, uz poboljšanje performansi bez ugrožavanja kvalitete slike na sredini ekrana, gdje su oči fokusirane tijekom igranja. Inteligentnim smanjenjem opterećenja GPU-a dobijamo jako puno na perfomansama.

HDR značajno proširuje opseg kontrasta i boja, tako da može prikazati širi i bogatiji spektar boja, bitno svjetliju bjelinu i dublje, tamnije nijanse crne.

Sve u svemu - pravi užitak za igranje!

20.10.2016. 19:04:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh