« Film
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
MAJSTOR ČAROBNIH NAPITAKA

Severus Snape je obožavateljima najdraži lik iz Harry Pottera

Snape, kojeg u filmu glumi britanski glumac Alan Rickman, proglašen je pobjednikom MTV News Harry Potter svjetskog prvenstva

Fotografija vijesti
Više o

Severus Snape

,

Alan Rickman

,

Harry Potter

Misteriozni profesor čija su specijalnost magični napitci u školi Hogwarts najbolji je lik u serijalu „Harry Potter", rezultat je ankete MTV Newsa, prenosi Hina.

Snape, kojeg u filmu glumi britanski glumac Alan Rickman, proglašen je pobjednikom MTV News Harry Potter svjetskog prvenstva dok je po drugoj anketi koju je proveo NextMovie.com Bellatrix Lestrange proglašena najdražom zlikovkom, ispred školarca-mutikaše Dracoa Malfoya.

Nakon sedam knjiga i osmog i posljednjeg filma "Harry Potter i darovi smrti - drugi dio", koji se počinje širom svijeta prikazivati ovog tjedna, smrt ravnatelja škole Hogwarts profesora Dumbledorea proglašena je najnezaboravnijim trenutkom u seriji osvojivši ukupno 51 posto od 36 tisuća ljubitelja koji su glasovali.

Vremokret Hermione Granger, pješčani sat kojim se putuje kroz vrijeme, proglašen je najmagičnijom napravom za koju bi ljubitelji željeli da stvarno postoji, a na drugo mjesto s vrlo malim zaostatkom plasirao se Harryjev plašt nevidljivosti.

Neville Longbottom je lik koji bi po najvećem broju anketiranih trebao dobiti vlastiti film ili knjigu, a odmah ga slijedi Luna Lovegood koja po mišljenju anketiranih također zaslužuje postati glavnim likom nekog filma ili knjige.

14.07.2011. 15:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh