« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
DOSTA JE VIŠE

Šestorica napadača na autobus PAOK-a zadržana u policiji

VIDEO - Ni jaka policijska pratnja nije spriječila huligane u njihovom naumu; najmlađi uhićenik ima 17, a najstariji 27 godina

Šestorica napadača na autobus PAOK-a zadržana u policiji
Šestorica napadača na autobus PAOK-a zadržana u policiji (Ranko Šuvar/Cropix/Infopunkt)
Više o

navijači

,

huligani

,

navijački neredi

,

Dinamo PAOK

Šestorica od 11 huligana uhićenih nakon jučerašnjeg napada na autobus s VIP gostima grčkog nogometnog kluba PAOK zadržana su na kriminalističkoj obradi, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja traga za ostalim napadačima. Najmlađi uhićenik ima 17, a najstariji 27 godina.

Nekoliko desetaka huligana napalo je jučer iza 13 sati na križanju ulica SR Njemačke i Avenije Dubrovnik u Novom Zagrebu autobus koji je iz zagrebačke zračne luke prevozio 40-ak VIP gostiju PAOK-a. Napadači su autobus zagrebačkih oznaka zasuli kamenjem s obje strane te porazbijali većinu prozora, ubacivši potom u autobus nekoliko upaljenih baklji. Na autobusu je načinjena velika materijalna šteta.

U policiji danas kažu da je lakše ozlijeđeno troje putnika te da im je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju i u KBC Zagreb. U jučerašnjim izvještajima govorilo se o četvero ozlijeđenih te sedmero putnika koji su na mjestu napada odbili liječničku pomoć.

Ni policijska patrola, policajci u civilu te interventna policija nisu uspjeli spriječiti napadače, istaknula je danas Jelena Bikić, načelnica Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke. (hina/metro-portal)

15.12.2010. 14:50:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh