« Seks
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
LOOL

Seksualni rekordi u zanimljivim kategorijama

Nije baš Guinessova knjiga rekorda, no i u seksu postoje rekordi, neki sumanuti, neki kao posljedica genetike, a svi su zanimljivi

Sumanuti seksualni rekordi
Sumanuti seksualni rekordi (Arhiva)
Više o

seks

,

rekordi

,

najveći penis

,

najjača vagina

,

najveće grudi

,

najduži poljubac

,

najbrža sperma

Seksualni rekordi zanimljiv su skup podataka od kojih neki mogu čak izazvati i lagano gađenje, dok druge možemo samo čitati s divljenjem. Naravno, sve to spada u kategoriju osobnih preferencija, pa tko voli, nek' izvoli:

Vjerovali ili ne, najjača vagina na svijetu može podići nevjerojatnu težinu od čak 14 kilograma. Pokušajte zamisliti kako to radi ...

Od prirodnih dobara na svijetu, bez upotrebe plastične kirurgije imamo neke zanimljive primjerke: najduži penis na svijetu koji je dug 24.1 cm u opuštenom stanju, a 34.7 cm u erekciji te prirodne grudi koje stanu u grudnjak veličine - 102 ZZZ!

Kad smo već kod penisa, jedan je postigao i svjetski rekord u daljinskom izbacivanju sperme dosegnuvši prilično dugih 4.2 metra. Ako skočite toliko u dalj u 7. razredu osnovne škole, vaš će profesor tjelesnog odmah ubilježiti peticu za kraj godine ... No, drugi je postigao možda i fascinantniji rezultat ispalivši spermu brzinom od 67.5 kilometara na sat.

U kategoriji duljine trajanja imamo dva interesantna podatka - najduži je poljubac trajao 58 sati, 35 minuta i 58 sekundi, dok je najdulje druženje s Desankom Šakić trajalo apsolutno nevjerojatnih 9 sati i 58 minuta prije ejakulacije. 

Količinski gledano, jedna je dama postigla rekord koji vjerojatno nitko neće ni pokušati srušiti - u 24 sata seksala se s 919 muškaraca, potrošivši prosječno 94 sekunde na svakoga. 

21.04.2014. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    urbanjungle
    22.04.2014. 07:28
    Aaaaa, imamo i mi rekord. SDP nas jebe u zdrav u mozak več 2 i pol godine.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh