« Život
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
HE HE

Seksualne navike sretnih parova

Sretni parovi takvi su i zbog jedne vrlo važne stvari - imaju seksualne navike koje su različite od parova kod kojih nije takva situacija

Što sretni parovi rade drugačije u krevetu
Što sretni parovi rade drugačije u krevetu (Arhiva)
Više o

seksualne navike

,

parovi

,

sretni parovi

Sretni parovi imaju određenu seksualnu rutinu koja ih definitivno izdvaja od ostalih, a na prvom je mjestu vjera u svoju seksualnost.

Ovu naviku znanstvenici smatraju možda i najvažnijom, jer ništa ne može uzbuditi osobu kao osjećaj da je željena od strane partnera. To, naravno, vrijedi i za žene i za muškarce, a sretni parovi žele jedno drugo ... stalno.

Jednako tako, oni ne podcjenjuju male stvari jer znaju da ne trebaju grandiozne geste koje će sačuvati strast u vezi - dovoljan je telefonski poziv ili dvije, tri vruće porukice dnevno koje će intimnost očuvati na željenoj razini.

Pozitivne stvari su u fokusu sretnih parova, pa primjećuju modele ponašanja partnera koji su im dragi i simpatični, povremeno ih pohvale kako ih partner ne bi prestao raditi i na taj način održavaju pozitivnu atmosferu u vezi. 

Za kraj, vrlo jednostavna stvar - uvijek imaju vremena za seks. Bio on na brzaka ili dug i nježan, nije važno, ono što je bitno jest činjenica da ne smije proći previše vremena bez njega. 

I to je to ... jednostavno, nije li?

13.06.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh