« Seks
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
CIFRE

Seksate li se normalno, prosječno, malo ... ?

Može se procijeniti i koliko ćete spolno biti aktivni s partnerom na temelju količine seksa na početku veze, tvrde znanstvenici

Koliko se često seksate?
Koliko se često seksate? (Arhiva)
Više o

seks

,

dobar seks

,

učestalost seksa

Seks se stalno vrti oko nekih brojki, te opseg struka, bokova i grudi, te dužina i obujam penisa, te ... učestalost seksualnih odnosa kao jedna od najvažnijih, barem prema muškim standardima. 

Brojkama se pozabavila i neizbježna Tracey Cox, ustvrdivši na temelju jednog istraživanja da se može otprilike znati koliko se parovi često seksaju prema njihovim godinama života. 

>> Koliko se često seksamo? >>

Naime, brojevi su i ovdje neumoljivi - 35 posto parova starih od 18 do 24 godine seksa se dva do tri puta tjedno, dok se gotovo četvrtina seksa i više od četiri puta tjedno.

>> Sve više partnera, sve manje seksa >>

No, oni pet godina stariji su već puno neaktivniji, pa je tako manje od polovice izjavilo da se seksa par puta mjesečno, dok se malo više od trećine seksa nekoliko puta tjedno.

U tridesetima se polovica parova seksa par puta mjesečno, a samo petina dva do tri puta tjedno, dok je u četrdesetima ta brojka tek neznatno manja.

>> Koliko često je zdravo upražnjavati seks >>

Zanimljiv je i glavni zaključak - kako procijeniti koliko ćete se puta seksati nakon, recimo, dvadesetak godina veze. Jednostavno smanjite za dva puta broj odnosa koje ste imali na početku veze. Pa vi računajte ...

23.01.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh