« Seks
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
ZIJEV

Kako muškarci pokazuju da im je seks - dosadan

Ma koliko se to činilo čudnim ili nemogućim, i muškarcima seks može biti dosadan, a kad to pokazuju začudno su suptilni u odnosu na inače

Seks može biti i dosadan
Seks može biti i dosadan (Arhiva)
Više o

seks

,

dosadan seks

Muškarci obožavaju seks, naročito kad ga imaju redovito, no nije rijetka pojava da su nezadovoljni seksom s partnericom i da im je postao - dosadan.

Začudo, u takvim situacijama ne reagiraju izravno i trapavo kao inače u životu, već pokušavaju prilično suptilno pokazati da nešto nije u redu. Primjerice, ako se počnete maziti s njim prije odlaska u krevet, a on ne skoči odmah na vas nego kaže da želi pogledati film do kraja, definitivno vam treba biti sumnjivo.

>> Odlični savjeti za bolji seks >>

Kad već dođete u krevet i bacite se na posao, znak da mu je dosadno je vrlo očit - ne gleda vas u oči nego negdje sa strane ili forsira položaje za koje zna da ih ne volite, kako bi na taj način protestirao.

Naime, naravno da muškarci u takvim situacijama ne misle da oni rade nešto krivo, nego partnerica, pa smatraju opravdanim izraziti svoje neslaganje na taj način - naravno, tipično muški trapav, s jedinom željom da on svrši, a partnerica ... ako uspije, bravo, ako ne, tko joj je kriv.

>> Najbolji seks je sa stalnim partnerom >>

Stoga, kad se dogodi nešto od navedenog, prvo sami promijenite nešto u seksu, lakše je i jednostavnije nego da mu objašnjavate zašto je u krivu.

22.01.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh