« Seks
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
MOKRA ZABAVA

Seks u kadi - romantična predigra i najbolje poze

Seks u kadi nije posve bezopasan te zahtjeva dobru pripremu i još bolju vještinu

Seks u kadi ... zanimljivo :)
Seks u kadi ... zanimljivo :) (Shutterstock)
Više o

seks

,

kondomi

,

seks položaji

,

najbolji seks

,

romantika

,

seks u kadi

Mokra zabava povezana je s nekoliko izazova i opasnosti zbog skliskih površina i ograničenog prostora. Ankete pokazuju da oko polovica Europljana redovito prakticira seks u kadi, a kako bi strast prošla bez posljedica slijedi nekoliko savjeta:

Samo polako

Kada je idealna prilika za romantičan seks. Pobrinite se za glazbu, nekoliko svijeća i čašu vina kako bi stvorili idealan ugođaj. Prije nego što je napunite vodom, kadu bi trebalo dobro isprati kako se zajedno s vama ne bi kupala kosa, ostaci sapuna i prašina.

>>Sporiji seks, veći užitak

Rekviziti

Unaprijed pripremite kondome, spužvu za masažu, ručnike, mirisno ulje i grickalice kako vam ništa ne bi nedostajalo i kako nitko ne bi morao napustiti toplu kupku prijevremeno. Možete za kadu nabaviti i podlošku protiv klizanja - ne izgledaju privlačno ali bitno olakšavaju seks.

Poze

Idealna poza za seks u kadi ne postoji. Upravo zato veću ulogu od samog čina ima predigra. Najvažnije je pronaći pozu koja i jednom i drugom partneru jamči stabilnost. Jedna on njih je poza u kojoj žena sjedi na muškarcu s potkoljenicama na njegovim prsima dok joj on nježno pridržava leđa i stražnjicu. Dobra je i "doggy poza" dok veličina kade najčešće ne omogućuje misionarski položaj. Imajte na umu da kondomi baš ne vole vodu te da ih kemikalije sadržane u pjenama za kupanje mogu oštetiti.

>>Poze koje će obogatiti vaš seksualni život

 

18.02.2013. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Salih Smailagić
    18.02.2017. 13:04
    Joooj , Da Mi Je Taj Jedan Kondom ! ! !
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh