« Seks
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Seks može biti i puno bolji ...

Da, naravno, reći će svi, a naročito žene - no, što sve treba napraviti kako bi tako u stvarnom životu i bilo? Evo par sjajnih savjeta

Genijalan seks je na dohvat ruke
Genijalan seks je na dohvat ruke (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

bolji seks

Žene mogu napraviti seks nemjerljivo boljim nego što jest, kako sebi tako i partneru, no prije toga moraju savladati neke svoje unutrašnje demone i opustiti se ...

Za početak, zaboravite na savršen izgled - sve što vidite na internetu i u časopisima je Photoshop, gomila šminke i stilisti ... prema tome, vaše tijelo jest takvo kakvo jest i prihvatite ga. Čim to napravite, krenuli ste velikim koracima prema fantastičnom seksu.

Nadalje, nemojte se ni slučajno žaliti što vam seks nije dobar ako partnera kažnjavate uskraćivanjem istog - bliskost je jedan od ključeva kako uspješne veze, tako i sjajnog seksa.

Nemojte ga ni odbijati kad vam priđe, a vama se ne da - neka vas nagovara, mazi, dodiruje, ljubi ... ako ga pustite da radi što hoće, vrlo brzo ćete i vi biti jako, jako raspoloženi za seks.

I da, iako vam je veza čvrsta i sigurne ste u svog partnera, to ne znači da se možete potpuno zapustiti (kao ni muškarac, naravno). To odbija i njega, a kad shvatite što radite, odbit će i vas.

Stoga, primjenite par savjeta i uživajte u seksu!

18.06.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh