« Seks
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
EH, DA ...

Seks i alkohol ne idu zajedno

Iako nije rijetkost da se prije seksa "malo opustimo" uz alkoholno piće, a čaša vina se čak i preporučuje, seks je ipak bolji bez alkohola

Kako alkohol utječe na seks
Kako alkohol utječe na seks (Shutterstock)
Više o

seks

,

alkohol

,

seksualni život

,

raspoloženje

Alkohol i seks definitivno nisu prijatelji, bez obzira na to što su u stvarnom životu gotovo nerazdvojni, pogotovo na prvim seksualnim sastancima s novim partnerom. Zašto? Za početak, alkohol ubija raspoloženje, jer iako će piće ili dva popraviti raspoloženje, obično ih ima više koja imaju potpuno suprotan učinak.

Uz to, alkohol dokazano smanjuje želju za seksom - što ga više popijete, želja je manja, a kako umrtvljuje osjetila, oba će partnera imati velikih problema s dostizanjem orgazma. 

>> Kako alkohol utječe na seks >>

Što je još gore, alkohol ima poguban učinak na seksualni život i kad ga pijete bez želje da nakon toga odete u krevet, jer česta konzumacija većih količina alkohola dokazano uzrokuje probleme u krevetu.

Naime, muškarci koji često piju imaju manje testosterona, što smanjuje njihovu seksualnu želju i onemogućava postizanje erekcije.

>> Što alkohol radi ženama, a što muškarcima >>

Stoga, ako mislite da ćete dragu uspješno nagovoriti na seks ako popije nešto, varate se - žene seks iniciraju trijezne.

16.09.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh