« Ekosfera
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
NAJAVE

Sedmi Supeus Case Study

Riječ je o trima radionicama unutar kojih se studenti podijeljeni u timove natječu u rješavanju zadatka povezanoga uz teme energetske učinkovitosti, održiva gradnje i obnovljivih izvora energije

Prijavite se na vrijeme
Prijavite se na vrijeme (Mateo Simonović)
Više o

FER

,

Projekt

,

Supeus Case Study

Supeus Case Study projekt je osmišljen za studente primarno tehničkih struka, a pokrenut u svrhu promicanja energetske učinkovitosti te povezivanja studenata s tvrtkama koje posluju na tom području.

Projekt se odvija na tehničkim fakultetima koji na određen način imaju spektar djelovanja u području energetske učinkovitosti. To su Arhitektonski fakultet, Fakultet elektrotehnike i računarstva, Građevinski fakultet i Fakultet strojarstva i brodogradnje.

Riječ je o trima radionicama unutar kojih se studenti podijeljeni u timove natječu u rješavanju zadatka povezanoga uz teme energetske učinkovitosti, održiva gradnje i obnovljivih izvora energije.

U prvom dijelu radionice studentima se, uz stručnog predavača, predstavi određena materija i postavi problem koji timovi u drugom dijelu pokušavaju riješiti. Ideja je da timovi budu interdisciplinarni i da pokušaju sudjelovati na sve tri radionice. Iz tog se razloga zadatak postavlja tako da svaki student, nevažno koje struke, ima jednake šanse pronaći rješenje na temelju ulaznih informacija prikupljenih u prvom dijelu radionice, odnosno predavanju.

Kako bi studenti bili u mogućnosti prisustvovati na sve tri radionice, Case Study odvija se na svakom fakultetu zasebno, tijekom različitih dana u istome tjednu.

Na kraju tjedna u kojem se održavaju radionice, održava se prezentacija rješenja zadataka te svečano proglašenje pobjednika. Također, naše tvrtke partneri tada održavaju predavanja koja su usko povezana s našim područjem djelovanja.

Stoga, ako ste propustili zadnjih 6 prilika da osvojite besplatna putovanja, večere ili pak Escape Room s ekipom, još nije kasno. Studenti za studente, u suradnji s profesorima i partnerskim tvrtakama, organiziraju sedmi po redu Supeus Case Study.

Za sve koje zanima energetska učinkovitost ili pak ne znaju ništa o njoj - družimo se tijekom 3 dana radionica na FER-u, FSB-u i Arhitektonskom fakultetu.

Čekirajte za više informacija ovaj link

28.11.2017. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh