« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 12 godina
OPREZ!

Sedam ubojica nove veze

I dok parovi koji imaju puno kilometara u nogama iskustvom mogu riješiti većinu problema, oni u svježim vezama naprosto nemaju taj luksuz

Fotografija vijesti
Više o

zaljubljenost

,

muškarci i žene

,

ljubavne veze

,

greške u vezi

Nije nikakva tajna da je održavanje dobre i smislene veze posao na kojem ste angažiranih 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu ukoliko želite da ona funkcionira dobro i skladno. Ipak, to je nešto što nažalost ne ide samo od sebe, već se uči s puno pokušaja i pogrešaka. S druge strane, iskustvo je nešto što si novi parovi naprosto ne mogu priuštiti, zbog čega je svaka greška u tom razdoblju veze potencijalno pogubna za njenu budućnost. Donosimo vam sedam najčešćih ubojica novih veza.

1. Previše komunikacije

Da, dobro ste pročitali. I dok je premalo komunikacije čest problem partnera u dugoj vezi, previše komunikacije zna biti pogubno za svježe parove. Suzdržite se od bjesomučnog dopisivanja i telefonskih poziva svakih sat vremena i posvetite se izražavanju osjećaja kroz neverbalnu komunikaciju.

2. Špijuniranje

Znamo da je virenje u partnerov e-mail, Facebook ili sms inbox kako biste otkrili njegove tajne nevjerojatno primamljivo, ali iznimno je važno da poštujete njegovu privatnost, posebice dok se još upoznajete i niste spremni dijeliti sve tajne.

3. Prebrzi seks

Znamo da je 21. stoljeće i da je doba čekanja do braka daleko iza nas, ali to ne znači da je žurenje sa seksom dobra ideja. Prebrzo prepuštanje jedno drugome u krevetu moglo bi vam ohladiti strast puno brže nego ste se nadali.

4. Glumljenje orgazama

Iako je ovo nešto što nikad ne biste trebali prakticirati, parovima u dugoj vezi ovo se ponekad može tolerirati. S druge strane, onima u svježoj vezi fejkanje orgazama može biti čavao u njezin lijes. Potrudite se naučiti partnera što volite u krevetu, to će vam dugoročno donijeti uspjeh.

5. Previše detalja

Kažete li partneru odmah sve o sebi u početku veze, neće mu ostati ništa za otkrivanje kasnije. Upravo zbog toga trebate dozirati ono što dijelite s njime.

6. Zapuštanje izgleda

Za vrijeme hodanja pripremali ste se i po dva sata prije izlaska, a sad kad ste u vezi više se ne možete natjerati da počešljate kosu? Nažalost, to je najefikasniji način da potpuno ohladite partnera od sebe. Ne trebate uvijek izgledati kao na modnoj pisti, ali to ne znači da se trebate baš potpuno opustiti.

7. Pokušaj mijenjanja partnera

Iako je ovo grijeh kojem su sklonije žene, ni muškarci nisu potpuni imuni na pokušaj da promijene i prilagode partnericu sebi. Ipak, budite oprezni, budući da to može završiti katastrofalno po vašu zajedničku budućnost. Promjena je nešto što ne ide preko noći, zbog čega morate imati puno strpljenja želite li da partner promijeni dio svoje osobnosti. Isto tako, morate uvijek biti spremni ponuditi nešto i zauzvrat.

26.06.2012. 23:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh