« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
OPA!

SDP laže, kaže Državni ured za reviziju

SDP je lažno izvjestio javnost da su unaprijed obavijestili DIP i Državni ured za reviziju o kašnjenju izvješća, a Ured će ih prijaviti DORH-u

Malo sam lagio ...
Malo sam lagio ... (Arhiva)
Više o

SDP

,

Državno izborno povjerenstvo

,

financijsko izvješće

,

Državni ured za reviziju

SDP je lagao javnosti da su obavijestili Državni ured za reviziju da će kasniti s dostavom financijskih podataka za prošlu godinu zbog bolesti odgovorne osobe, danas je izjavila Biserka Čoh Mikulec, glasnogovornica Ureda Indexu.

Podsjećamo, stranke moraju podnijeti financijska izvješća o poslovanju Državnom izbornom povjerenstvu i Državnom uredu za reviziju do 1. ožujka i zatim ih javno objaviti. SDP je, nakon što je to netko shvatio, jučer objavio rezultate ustvrdivši da su o kašnjenju obavijestili DIP i revizore.

Glasnogovornica je rekla i da ne bi mogli dati dozvolu za predaju izvješća nakon roka. Kazna je do 5 milijuna kuna, pa će baš biti zanimljivo vidjeti hoće li je i platiti. 

Državni ured za reviziju priopćio je da će SDP prijaviti DORH-u po službenoj dužnosti, a postoji i mogućnost da budu kažnjeni obustavom isplate iz proračuna za ovu godinu.

04.03.2013. 13:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh