« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox u velikoj dvorani Doma sportova

Svjetska senzacija Scott Bradlee’s Postmodern Jukeboks 31.3. gostovat će u zagrebačkom Domu sportova

Više o

Postmodern Jukebox

,

Scott Bradlee

Nakon rasprodane turneje u 2016. godini Scott Bradlee's Postmodern Jukebox se na zahtjev publike vraća u Europu i ove godine, sa svojim prepoznatljivim "vintage" načinom izvođenja modernih i klasičnih pop i rok pjesama.

Najava turneje stiže poslije nedavno rasprodanih koncerata u 75 gradova Europe, predstojeće turneje u 16 gradova Australije i Novog Zelanda, kao i turneje u 45 gradova Sjeverne Amerike.

U Zagrebu će sva mjesta biti sjedeća, a ulaznice se nalaze u prodaji po cijenama od: tribina 190 kn, parter2 220 kn, parter1 240 kn, na prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Nudi se i graničeni broj ulaznica VIP Silver i VIP Gold.

Postmodern Jukebox, stalno rastući kolektiv izvođača, kojih trenutno ima preko 70, u proteklih nekoliko godina imao je preko 500 milijuna pregleda na Youtube-u, kao i dva milijuna pratitelja, nastupao je u emisiji „Good Morning America", bio u vrhu iTunes i Billboard top lista i izveo preko stotinu koncerata u prepunim dvoranama širom svijeta. Oduševljene nisu krili ni svjetski poznati glazbenici, baš kao ni strani mediji.

Bradlee je promijenio aranžman rock hita grupe Radiohead „Creep" i pretvorio ga u laganu baladu koja je imala preko 19.5 milijuna pregleda i proglašena je jednom od „9 najboljih viralnih obrada u 2015" od strane People magazina.

Bradlee, idejni tvorac ove grupe, pretvorio je PMJ u moćnu silu gradeći nevjerojatnu inicijativu iz naroda oko ove glazbene grupe, koja objavljuje novi spot svakog tjedna, a svaki je snimljen u opuštenom okruženju Bradleejeve dnevne sobe.

'Postavio sam prvi video 2009,' prisjeća se Bradlee. 'Bio sam siromašan i živio sam u Queensu. Nekoliko godina kasnije, skupili smo dva milijuna pratiltelja, rasprodali nastupe širom četiri kontinenta i postali pravi primjer nevjerojatne grupe izvođača. Svaki od članova ekipe ima jedinstvene supermoći i ponosim se što sam sastavio najbolju kombinaciju sposobnosti i osobnosti i stvorio nevjerojatno iskustvo za naše obožavatelje. Želimo da se osjete kao da slave Novu godinu uz Franka Sinatru, ili da su na zabavi 1920-ih u stilu 'Velikog Getsbija'. PMJ koncert je jedino mjesto gdje sve to možete doživjeti, ali i mnogo više u samo jednoj noći.'

26.03.2017. 18:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh