« Spektakli
objavljeno prije 13 godina
ARNIE JE ŠARAO

Schwarzenegger ima vanbračno dijete s kućnom pomoćnicom

Schwarzenegger (63) i supruga Maria Shriver prošli su tjedan objavili da od početka godine odvojeno žive. U braku su bili 25 godina i imaju četvero djece

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger (MWN)
Više o

Arnold Schwarzenegger

,

vanbračno dijete

Bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger priznao je da je prije deset godina dobio dijete sa svojom kućnom pomoćnicom, objavio je u utorak The Los Angeles Times, prenosi Hina.

U priopćenju kojim odgovara na novinarsko pitanje, Schwarzenegger kaže: "Kad sam otišao s dužnosti guvernera, rekao sam supruzi za taj događaj od prije više od desetljeća". "Shvaćam i zaslužio sam svu ljutnju i razočaranje prijatelja i obitelji. Isprike nema i preuzimam punu odgovornost za bol koju sam izazvao. Ispričao sam se Mariji, svojoj djeci i obitelji. Doista mi je žao".

Schwarzenegger (63) i supruga Maria Shriver prošli su tjedan objavili da od početka godine odvojeno žive. U braku su bili 25 godina i imaju četvero djece.

The Los Angeles Times nije objavio ime žene koja je rodila Schwarzeneggerovo dijete. No u ponedjeljak prije nego što je bivši guverner izdao svoje priopćenje, ona je za LA Times rekla kako je u siječnju prestala raditi za njih, nakon dvadeset godina te kako je njezin bivši muž otac djeteta. Kad su je novinari poslije toga obavijestili što stoji u Schwarzenegerovu priopćenju, nije ga željela komentirati.

17.05.2011. 13:48:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    xena
    17.05.2011. 18:53
    bilo bi veće iznenađenje da se otkrije da je ženi bio vjeran cijeli život i da su u braku bili iz ljubavi a ne iz interesa. nažalost.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh