« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
STIŽE UNUK

Otac Nicolasa Sarkozyja potvrdio Carlinu trudnoću

Otac francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, Pal, potvrdio je za njemački Bild da je francuska prva dama Carla Bruni-Sarkozy trudna.

Fotografija vijesti
Više o

Nicolas Sarkozy

,

Carla Bruni

,

dijete

"Veselim se unuku", rekao Pal Sarkozy za najčitaniji list u Europi. Nicolas Sarkozy i supruga "ne žele znati spol djeteta, ali siguran sam da će biti curica i lijepa poput Carle", rekao je. Carla Bruni-Sarkozy u ponedjeljak na televiziji TF1 nije ni potvrdila ni demantirala trudnoću novinaru koji joj je čestitao ne rekavši što.

Prva dama, o kojoj već tjednima kruže priče daje trudna, pa čak i da nosi blizance, bila je gošća televizijskih vijesti u 13 sati i govorila je o radu svoje zaklade protiv nepismenosti. Na kraju razgovora, novinar joj je rekao da zna da ona mrzi govoriti o svom privatnom životu, ali da bi joj samo želio čestitati, na što je uz smiješak odgovorila da i ona čestita njemu.

Carla Bruni-Sarkozy, bivši top model, pjevačica i odnedavno glumica (43), ima desetogodišnjeg sina iz veze s profesorom filozofije Raphaelom Enthovenom. Nicolas Sarkozy (56) ima tri sina s dvije supruge.

17.05.2011. 11:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh