« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
FESTIVALI

Schengenfest 2013 - još veći i bolji

Od petka, 2. kolovoza do nedjelje, 4. kolovoza 2013. Vinica, Bela krajina, Slovenija

Schengenfest 2013 otvaraju Skunk Anansie
Schengenfest 2013 otvaraju Skunk Anansie (Schengenfest)
Više o

Plavi Orkestar

,

Hladno pivo

,

Dubioza kolektiv

,

Skunk Anansie

,

Schengenfest 2013

Već šestu godinu za redom u najtoplijem mjesecu u godini, točnije od 2. do 4. kolovoza 2013., održat će se open air festival, jedan od ljetnih favorita - Schengenfest 2013!

Festival glazbe, sunca i zabave održava se u prekrasnom ambijentu Parka prirode na obali rijeke Kupe, na samoj granici s Hrvatskom!

Sve veći i ljepši, Schengefest 2013 razveselit će mnoge posjetitelje s objavom prvih imena, među kojima su kultni Skunk Anansie, uvijek vedri Dubioza kolektiv, hit iz Belgije Triggerfinger, punk iz Hrvatske Hladno Pivo, dvojac partymejkera Diskobajagi, S.A.R.S., Plavi Orkestar i mnogi drugi...

Naravno, to nije sve - još puno iznenađenja i izvrsnih bendova i DJ-a, uključujući i popratni program slijedi uskoro! Tik uz Hrvatsku, na obali rijeke Kupe, očekuje vas tri dana dana ekstremnog uživanja, kampiranje uz bogat glazbeni program i druge zabavne aktivnosti, ali ovaj put u još većem i boljem izdanju!

Rijeka, sunce, vrhunski  koncerti, zabava, kampiranje i opuštena »kućna« atmosfera na Schengefestu postaju vaš trodnevni ljetni dom kojem se tisuće ljudi vraća svake godine! 

Trodnevne festivalske ulaznice u koje je uključeno i kampiranje u prodaji su po cijeni od 58 eura na svim prodajnim mjestima Eventima, te putem  www.eventim.hr   i www.koncerti.net

Više o Schengenfestu na:

http://www.schengenfest.si

25.04.2013. 12:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh