« Glazba
objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan
NAJAVE

Satnica prvog izdanja Europavox festivala 2021.!

Prvo izdanje Europavox festivala Zagreb održati će se u petak 24. i u subotu 25. rujna 2021. godine u Tvornici kulture i predstaviti 10 glazbenih sastava iz 10 različitih zemalja u čast europske kulturne raznolikosti

Europavox festival
Europavox festival (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

Europavox festival

Prvi glazbeni festival međunarodnog programskog profila od početka pandemije označava dugoočekivani povratak međunarodnih glazbenih gostovanja u Hrvatsku, a vrata Tvornice kulture otvaraju se u 19h.

U petak 24. rujna 2021. u sklopu prvog dana Europavox festivala Zagreb s početkom programa u 20h nastupiti će Balkan Taksim, heptagram, KOIKOI, nemanja i Damir Imamović. Drugi dan prvog izdanja Europavox festivala Zagreb u subotu 25. rujna također s početkom programa u 20h u Tvornicu kulture stižu YellowStraps, Koala Voice, Timid Kooky, Super Besse i The Psychotic Monks.

Jednodnevne ulaznice za Europavox festival po cijeni od 99 kuna te dvodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 149 kuna u prodaji su putem službenog INmusic festival webshopa

Europavox festival Zagreb održava se u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i uz obavezno predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog brzog antigenskog ili PCR testa ili dokaza o preboljenju unutar 6 mjeseci. Uz ulaznicu i digitalnu Covid potvrdu na ulazu je potrebno predočiti i identifikacijski dokument.

23.09.2021. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh