« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina
RECENZIJE

Samsung Galaxy S8+ recenzija

Treća generacija Samsung S mobitela sa zakrivljenim zaslonom mamac je za poglede ali i prekretnica u dizajnu općenito - pored njega (i LG-a G6) drugi mobiteli su preko noći zastarjeli

Samsung Galaxy S8+
Samsung Galaxy S8+ (Preporucamo.com)
Više o

recenzija

,

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+ zapravo je prvi pravi flagship za 2017. godinu kojeg recenziramo, s novim hardverom. I da, recimo to odmah - konkurencija će se morati dobrano potruditi da ga prestigne. Samsung S8+ je skup, ali ponovno postavlja mjerila. No, nije bez nedostataka...

Teško je opisati Samsung Galaxy S8+ bez superlativa. Na njemu je sve novo - od softvera, taktilne softverske Home tipke, preko izduženog HDR Premium zaslona, dva pametnog asistenta :-), do minijaturnih okvira i kamera.

Treća generacija Samsung S mobitela sa zakrivljenim zaslonom mamac je za poglede ali i prekretnica u dizajnu općenito - pored njega (i LG-a G6) drugi mobiteli su preko noći zastarjeli.

Trik sa izduženim zaslonom je pametan - Samsung Galaxy S8+ je širok kao i novi 5.5″ mobiteli, ali donosi 6.2″ zaslon. Dodatan prostor u visinu olakšava surfanje i multitasking, te ostavlja futuristički dojam.

Cijelu recenziju pročitajte na portalu Preporučamo.com

21.04.2017. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh