« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

Samsung Galaxy S10 donosi selfie kameru u samom zaslonu

Prema dosadašnjim navodima upravo bi taj primjer odnosno mogućnost trebao dobiti i Galaxy S10 model u sve tri svoje inačice

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10 (Pixabay)

Nakon pisanja o dolasku Galaxy A10 modela koji će imati čitač otiska prsta unutar zaslona a što će svakako prihvatiti i nadolazeći Galaxy S10 model, priča se nastavlja dalje.

Naime, jučer se pojavila informacija kako je ne tako davnim predstavljanjem Samsung Galaxy A8s modela pametnog telefona, još jedna značajka „pronašla put" ka nadolazećoj Galaxy S liniji.

Galaxy A8s između ostalog dolazi i sa selfie kamerom ugrađenom u zaslon, no ono što je nama zanimljivije jest mogućnost povlačenja prsta prema sredini zaslona, kada je mobitel isključen te na taj način otvaranja aplikacije „Kamera" s radom prednje (selfie) kamere.

Prema dosadašnjim navodima upravo bi taj primjer odnosno mogućnost trebao dobiti i Galaxy S10 model u sve tri svoje inačice.

U prilog ovome govori i činjenica kako će idući Galaxy S dolaziti s AMOLED zaslonom koji pruža mogućnost „bušenja rupa" u zaslonu te smještanja selfie kamere upravo na to mjesto.

Sada nam samo preostaje i dalje pratiti razvoj situaciju u svezi nadolazećih higih-end modela iz Samsungova tabora, što ćemo svakako na našim stranicama i bez pogovora popratiti.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal i na Instagramu >>

Piše: Nino Krstačić
27.12.2018. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh