« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
ZVIJERI

Samo za strastvene gejmere - Prvi laptop s vodenim hlađenjem

Ovaj robusni dizajn omogućuje desktop performanse u prijenosnom računalu, jer sadrži GeForce GTX 980 grafičku karticu koja je trenutno među najjačima na tržištu

ASUS ROG GX700
ASUS ROG GX700 (ASUS)
Više o

gaming prijenosnik

,

ASUS ROG GX700

Za sve ljubitelje vrhunskog gejminga stiže bijesan stroj u malom pakiranju. Riječ je o ASUS ROG GX700 laptopu s vodenim hlađenjem koji ima ekskluzivni, odvojivi ROG Hydro Overclocking sustav za veće performanse. Prava poslastica za strastvene gejmere.

GX700 dolazi s docking stanicom koja zapravo osigurava vodeno hlađenje i koja je prilično velikih dimenzija, ali s razlogom. Naime, ovaj robusni dizajn omogućuje desktop performanse u prijenosnom računalu, jer sadrži GeForce GTX 980 grafičku karticu koja je trenutno među najjačima na tržištu.

Sve bitne komponente su već u laptopu, a priključivanjem na takozvanu docking stanicu, GX700 ima dovoljno hlađenja da može iskoristiti puni potencijal hardvera. Ovaj model ima i7-6820HK procesor najnovije generacije, koji je već podešen za overclockiranje. A pored procesora, preko ASUS softvera možete izravno overclockirati i grafičku karticu i memoriju, kada je uređaj u docking stadiju.

Komponente na vrlo visokoj razini - 2 x 512GB SSD u Raid 0 režimu, čak 64 GB RAM, Full HD IPS ekran, najbolja mrežna i zvučna kartica i tako dalje.

Svi USB portovi su po 3.0 standardu, jedan je čak i 3.1 sa USB-C podrškom, a tu su i mini Display Port i HDMI.

Iako ispod haube sadrži mnoštvo komponenti, GX700 model je vrlo tanak. Kvaliteta izrade, koja je i inače na vrlo visokoj razini kod ROG serije, ni ovog puta nije iznevjerila očekivanja, pa je cijeli laptop izrađen od metala.

24.06.2016. 14:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh