« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
I AM...

Samo najbolje za Beyonce

Diva provodi strog prehrambeni režim koji se sastoji od voća, povrća, ribe i bijelog mesa.

(Getty Images)
Više o

Beyoncé Knowles

,

Beyonce

,

I am... Tour

,

I am Sasha Fierce

Američka pop-diva Beyonce koja će održati koncert u zagrebačkoj Areni 26. travnja, tijekom boravka u Zagrebu imat će priliku kušati i vrhunsku jadransku ribu te domaća maslinova ulja, a većina jela s popisa za američku pjevačicu temelji se na mediteranskoj kuhinji, priopćili su danas organizatori koncerta.

Koliko je Beyonce posvećena iscrpnim pripremama za svoj spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni, 26. travnja, kojim počinje europsku turneju "I am...", pokazuje i popis namirnica i jela koji je stigao na adresu organizatora koncerta.

Kako bi, naime, priredila koncertni nastup uz dinamičnu koreografiju i vrhunske vokalne izvedbe, pop-diva Beyonce provodi strog prehrambeni režim koji se sastoji od voća i povrća, ribe i bijelog mesa.

Velike količine raznovrsnog voća i povrća organizatori će nabavljati od domaćih dobavljača, vodeći računa o organskom podrijetlu namirnica. Isto vrijedi i za meso i ribu, s obzirom na to da se većina jela s popisa temelji na mediteranskoj kuhinji.

Osim u zdravim namirnicama, Beyonce će moći uživati u potpuno bijelom back stageu s mnogobrojnim ukrasnim biljkama i mirisnim svijećama.

Tako će Beyonce i njezina ekipa imati priliku kušati vrhunsku jadransku ribu i domaća maslinova ulja. Sva jela od svježih, domaćih namirnica pripremit će catering služba koja prati Beyonce na turneji, ističu organizatori koncerta.

Nastup u zagrebačkoj Areni, 26. travnja, ujedno je i prvi koncert europske turneje "I am...", kojom Beyonce promovira svoj posljednji album "I am Sasha Fierce". Single "Diva" odmah nakon što je objavljen osvojio je prvo mjesto ljestvice Billboard Dance Single Club Play. (hina/metro-portal)

08.04.2009. 13:56:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh