« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
teenage star

Od sutra svijetom hara Hannah Montana

Ako prvi film prođe kao serija, nastavcima se već ne vidi kraja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Disney)
Više o

film

,

Miley Cyrus

,

Hannah Montana

Popularnost raznoraznih tinejdžerskih zvijezda koje pjevaju u serijama probija sve zamišljene plafone, a Hannah Montana možda je i najrazvikanija priča među njima. Disney Channel složio je seriju prema svim receptima uspjeha, a nakon tri godine došao je red i na film.

Uzmite muzičara u zrelim godinama kojem karijera ne ide baš najbolje (Billy Ray Cyrus), na karaokama shvatite da mu mala kćer pjeva čisto pristojno, a uz to voli izvoditi bijesne gliste i serija je tu. Miley Cyrus glumi tinejdžerku koja je preko dana normalna školarka, a navečer se pretvara u pop zvijezdu za kojom publika vrišti. Scenarij je naravno tanak, ali daje neslućene mogućnosti nadopisivanja unedogled.

Serija je postigla zavidan uspjeh, dobila nominaciju za Emmy, a paralelno je mlada Miley postala apsolutni idol klinki širom svijeta koje pune njezine koncerte i vrište kao Elvisu u najboljim danima.

Probni balon za film je bio prošlogodišnja kompilacija koncerata nazvana Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concerts koji je izašao u 3D i zaradio preko šezdeset milijuna dolara, postavši tako najgledaniji 3D film ikada.

Kakva je sudbina novog filma može se pretpostaviti već po tome što je i Oprah najavljivala početak snimanja i završetak filma, a u svjetskim kinima premijera je lukavo postavljena na produženi Uskršnji vikend. Očekivanja su prilično velika, priča se i o rekordnim zaradama, a više ćemo znati već na Uskršnji ponedjeljak kad izlaze preliminarni rezultati posjete kinima.

Kod nas film stiže u kina u lipnju, pa se pripremite za cca 2 sata vrištanja i pjevanja u prepunim zagrebačkim kinima.

09.04.2009. 11:39:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh