« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Men's Challenge objavljuje finaliste izazova

Nakon gotovo četiri mjeseca web glasovanja, Men's Challenge izazov bliži se svom kraju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Men's Challenge)
Više o

men's challenge 2009

,

Robert Varga

,

Slobodan Brmbota

,

Goran Perčić

Nakon dva kruga glasovanja i gotovo četiri mjeseca napokon je poznato tko su tri finalista Men's Challengea koji putuju na ledeni Island u potrazi za konačnim izazovom i adrenalinom.

Robert Varga (43) iz Splita, Slobodan Brmbota (30) iz Lovinca i Goran Perčić (23) iz Svetog Martina na Muri, su trojica finalista koji su tijekom drugog kruga glasovanja uspjeli osvojiti najveći broj glasova te se time plasirati u samo finale izazova. Njih sredinom travnja očekuje put na Island i suočavanje s tri finalna izazova - bilijarom, utrkom na motornim sanjkama i golfom na snijegu. Samo jedan od trojice osvojiti će titulu pobjednika i glavnu nagradu - Mercedes GLK.

Tko će od trojice preostalih kandidata odnijeti pobjedu na Islandu saznati ćemo krajem travnja, a ono što sada možemo učiniti jest poželiti im svima sreću i što bolji plasman.

Men's Challenge je u Hrvatskoj organizirala tvrtka Procter&Gamble d.o.o. koja je kao i prošle godine Hrvatima ponudila adrenalinski izazov kojemu ne mogu odoljeti. Krajem prve faze natjecanja odabrano je 10 kandidata s najvećim brojem glasova koji su se plasirali u polufinale, druga faza donosi nam trojicu finalista koji su dobili jedinstvenu priliku za osvajanje atraktivne glavne nagrade - Mercedesa GLK krajem travnja na Islandu. Ekskluzivni pokrovitelji izazova su Old Spice, Head&Shoulders, Gillette Fusion, Duracell, Oral-B i Braun.

Metro portal u suradnji s pokroviteljima organizira nagradnu igru za čitatelje!

08.04.2009. 13:15:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh