« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
NAJAVE

Sage i Bad Mushrooms u Saxu 4. studenoga

Cijena ulaznice je 25/35 kuna, a u pretprodaji ih možete kupiti tijekom radnog vremena kluba (utorak 18-23h, petak 19-23h)

Vruća subota u SAX!u
Vruća subota u SAX!u (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

klub SAX

,

Sage

,

Bad Mushrooms

Zagrebački hard'n'heavy bandovi Sage i Bad Mushrooms spremaju žestoki koncert u subotu, 4. studenog u Saxu.

Cijena ulaznice je 25/35 kuna, a u pretprodaji ih možete kupiti tijekom radnog vremena kluba (utorak 18-23h, petak 19-23h).

Sage je heavy/power prog metal bend koji je u kratko vrijeme skrenuo pažnju na sebe među svim poklonicima ovog žanra. Njihov prvijenac „Anno Domini 1573" je konceptualni album koji govori o Seljačkoj buni kroz 12 pjesama. Sniman je u Sound studiju kod producenata Franje Valentića i Fedora Boića, a miksan na Floridi u Morrisound studiju pod vodstvom Jimma Morrisa i Casey Grilla.

Potonji je producent i bubnjar poznatog američkog metal benda Kamelot koji im se pridružio na pjesmi „Join Us". Članovi benda su Davor Bušljeta (vokal), Enio Vučeta (gitara, prateći vokal) Branimir Habek (gitara, prateći vokal), Marko Karačić (bas, prateći vokal), Andrej Božić (klavijature, prateći vokal) i Goran Mikulek (bubnjevi).

Bad Mushrooms je zagrebački hard rock bend nastao 2008. godine i koji se u početnom periodu isticao obradama hard rock klasika. Pet godina kasnije u vlastitom aranžmanu snimaju EP sa 6 autorskih pjesama pod nazivom „Put do vrha". U travnju 2013. band pobjeđuje na natjecanju „You are going to UK with Lord" koje mu donosi prvu turneju po Engleskoj i nastupe u gradovima London, Wakefield, Ipswich i Warsop.

Unatoč čestim promjenama u sastavu, bend je odradio veliki broj svirki u cijeloj regiji, a trenutno rade na pripremi prvog cjelovitog albuma. Članovi benda su Jan Tomašević (orgulje, klavijature, prateći vokal), Vanja Indir (bas), Goran Odžaklieski (bubnjevi i udaraljke), Ivan Domaćinović (gitara) i Domagoj Olujić (vokal)

01.11.2017. 12:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh