« Knjiga
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
KAMPANJA

S knjigom Mozaik knjige na odmor

Red ljubavnih romana, red britanskog humora ili red krimića, što vas najbolje opušta

Knjiga, plaža, more ...
Knjiga, plaža, more ... (Mozaik knjiga)
Više o

knjige

,

Mozaik knjiga

,

S knjigom na odmor

Omiljene bestselere i novitete sada možete pronaći po posebno povoljnim cijenama i u vrlo praktičnom formatu. Pripremili smo za svakog po nešto, pa bilo da obožavate ljubavne romane poput ''Vraga plavih očiju''''Pregrijevanja'', ''Ako poželite'', ''Vuka i golubice'', ''Jedne strašne zime'', ''Ili ti ili nitko'', ''Prve dame'', ''Ponoćnog susreta'', ili ste željni dobrog britanskog humora kakav možete naći u  ''Mrvicu čudesno'', ''Žene koja je legla u krevet na godinu dana'', ili ste više ljubitelj dobrog krimića pa će Vas zaintrigirati  ''Snjeguljica mora umrijeti'', sigurno ćete pronaći roman koji će se naći na Vašoj listi ovog ljeta.

U ovoj ljetnoj kampanji predstavljamo i jedan novi roman ''Produženi vikend'', koji Vam nudimo po posebnoj cijeni od samo 39 kuna. Ljubavne bure, tajne, laži i skandali - a sve to u jednom jedinom produženom, vrućem vikendu. U prelijepom hotelu na pristaništu u Cornwallu, dugi vikend tek počinje... Claire Marlowe i Luca, karizmatični hotelski kuhar, suvlasnici su šarmantnog pansiona Kućica na moru.

Zahvaljujući njezinoj skrbi posao teče glatko, sve dok jednoga dana na vratima ne osvane neočekivani gost koji ce cijeli njezin svijet okrenuti naglavce. I ostali gosti uz kofere donose i vlastite brige. Jedan par želi zaboraviti obiteljsku tragediju, muškarac se nastoji iskupiti za preljub zbog kojeg se gorko kaje, a mlada žena vjeruje da to cornwallsko mjestašce krije odgonetku njezine prošlosti...

Želimo Vam odmor iz snova, zato ovo ljeto čitajte s nama!

17.06.2013. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh