« Fun
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
Nama ne smeta

Ryanairove stjuardese skinule se za dobrotvorne svrhe

POGLEDAJTE VIDEO - Irska avio-kompanija danas je predstavila svoj kalendar za 2010. godinu u kojem stjuardese poziraju kao modeli

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Telegraph)
Više o

Ryanair

,

kalendar

,

humanitarna akcija

,

stjuardese

Kompanija se nada skupiti 100.000 funti za humanitarnu akciju ˝KIDS˝ kojoj je cilj pomoć bolesnoj djeci i njihovim obiteljima. Ovo je treća godina kako Ryanair objavljuje svoje kalendare, a sav prihod donira u dobrotvorne svrhe.

No prošle je godine jedna parlamentarna zastupnica optužila Ryanair da seksom promovira svoje usluge. ˝Ryanair je otišao predaleko sa svojim kalendarima u nastojanju da se promovira. Takve metode zasigurno će odvratiti svakog ozbiljnog kandidata da se zaposli u zračnoj industriji kao i samoj industriji narušiti ugled˝, izjavila je Mary Honeyball.

Izvršni direktor kompanije, Michael O'Leary, potvrdio je kako je već kupio prvih 100 kopija kalendara i jednu poslao zastupnici  Honeyball, koju je okarakterizirao kao osobu bez smisla za humor.

Glasnogovornik kompanije izjavio je kako je više od 800 članova osoblja pristalo sudjelovati u kampanji i radu na kalendaru. Oni se pak mogu nabaviti u avionima kompanije ili preko njihove internet stranice po cijeni od 75 kuna.

 

 

 

12.11.2009. 07:26:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh