« Fun
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
glad ne pita

Pojeo kilu čavala, kovanica, žice i jedan nož

Duševni bolesnik završio je u bolnici zbog bolova u trbuhu koje su izazvali progutani metalni predmeti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

nož

,

čavli

,

kovanice

,

bol u trbuhu

,

strani predmet u tijelu

Kirurzi u bolnici Cajamarca, na sjeveru Perua, izvadili su gotovo kilu čavala, kovanica i drugih željeznih komadića iz želuca 34-godišnjeg muškarca, hitno hospitaliziranog zbog jakih bolova u abdomenu, priopćeno je u srijedu iz bolnice.

Duševno bolesni muškarac primljen je u bolnicu s "oštrim bolovima u trbuhu". "Nakon pregleda, uvidjeli smo da ima više stotina čavala u želucu", izjavio je liječnik Carlos Delgado.Nakon dvosatne operacije Delgado i njegovi asistenti izvadili su iz želuca Requelmea Abanta Alvarada više od 900 grama čavala, kovanica različite veličine, komadića željezne žice i mali nož.

"Nikad nisam imao sličan slučaj", izjavio je kirurg. "Operirao sam puno toga, ali toliko stvari u želucu je doista neobično". Pacijent je stabilno, oporavlja se, ali ga uskoro očekuje pregled kod psihijatra. Zanimljivo, to mu nije prvi put da je pojeo čavle. U veljači ove godine požderao je 17 komada i preživio. Ovaj građevinski radnik kaže razmišlja o tome da počne izvoditi svoj bizarni performans i javno na televiziji. (hina/metro-portal)

12.11.2009. 10:11:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh