« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
ŠTO SE BABI SNILO

Ruski stručnjaci bi dijelili Bosnu i otimali od Hrvatske

Think tankovi su zanimljiva pojava, a naročito kad iz njihove kuhinje izađe ovakva stupidarija

Karta Europe 2035. godine?
Karta Europe 2035. godine? (Ekspres)
Više o

Bilderberg Group

,

podjela Bosne

,

prekrajanje granica

Uzmete malo dokonih maštarija besposlenih analitičara svjetskih špijunskih agencija, dodate prstohvat mišljenja ekspertnih grupa predvođenih članovima Bilderberga i eto vam nove karte Europe složene prema želji velikih sila.

Ruski Ekspres je napravio upravo to, i krenuo nježno, izdvajanjem Škotske iz Velike Britanije, začinivši to nešto eksplozivnijim ujedinjenjem Irske. Španjolcima bježe Baski i Katalonci, što u Francuskoj uzrokuje raspad multikulturalizma kao propalog eksperimenta, s ludom posljedicom - islamskom državom na jugu Francuske i bijegom Lorraine natrag u Njemačku.

Raspad Belgije je gotova stvar, uz priključenje flamanskog dijela Nizozemskoj, a Italija se treba raspasti na komadiće - bogati sjever, siromašni jug te Sardiniju i Siciliju kao neovisne države.

Zanimlijiv koncept je zamišljen i za naše prostore - Bosnu gutaju Srbija i Hrvatska, no Srbija uz to, prema snovima ruske braće, uzima i najveći dio Slavonije, valjda po logici "nas i Rusa dvesta miliona" ... Ne znamo po kojoj logici, ali i Slovenija bi se trebala omrsiti na račun Hrvatske. Mađari bi maznuli Baranju i skoro pola Rumunjske, a za divno čudo, Srbija ne bi uzela ništa od Makedonije.

Velika Albanija progutat će Kosovo, dio Sandžaka i Makedonije, dok bi se Poljaci vratili u prošlost i dali teritorij Nijemcima i Rusima. Rusi, naravno, gutaju i Bjelorusiju, a jedino će pustiti "ludu" Čečeniju i Dagestan kako bi ih islamski borci iz tih država ostavili na miru.

Bajka iz ruskih snoviđenja jedino ne predviđa koliko desetaka milijuna mrtvih će trebati da se to sve ostvari u sljedećih 20 godina, koliko su zamislili da treba za ove opsežne promjene ...

14.01.2013. 15:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh