« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
OPA!

Rusi razbili veliki meteor raketama 20 km iznad zemlje?

Meteor je imao 10 tona prije ulaska u atmosferu, u sljedećih nekoliko sati ulazi još jedan, među 550 ozlijeđenih preko 80-tero djece

Je li to bio meteor?
Je li to bio meteor? (Screenshot YouTube)
Više o

Rusija

,

Čeljabinsk tvornica

,

teorije zavjere

,

meteor

,

rakete

,

napad izvanzemaljaca

,

razbijanje meteora

Serija eksplozija nad Čeljabinskom posljedica je gađanja meteora raketnim sustavima iz baze u Uržumki, tvrdi sve više medija i teorije zavjere, a jedini su to do sada u tom obliku objavili Makedonci na MINI. 

Kad se promotri što se od jutra zbiva u Rusiji, teorija uopće ne zvuči nemoguće. Naime, sama serija eksplozija je sumnjiva, ako se radilo o manjem meteoru. Drugo, stakla koja su popucala na sve strane također bi mogla biti posljedica i preleta raketa prije samog udara.

Konačno, na tom području se trenutno nalazi 20 tisuća spasilaca koji su zauzeli obrambene pozicije kod ključnih državnih i zdravstvenih institucija u Čeljabinsku?

Sve ovo neke je navelo na zaključak da se ne radi o meteoru, a teorije zavjere bruje o napadu izvanzemaljaca ... Još je nekoliko sati do prolaska asteroida promjera 45 metara, radi li se stvarno o asteroidu?

Ruska vojska je demantirala gađanje meteora i potvrdila da je na području Urala pronađen krater širok šest metara od udara meteora.

Hospitalizirano je 112 ljudi, 725 je ukupno ozlijeđeno, od čega 84 djeteta.

Pogledajte neke od snimki udara:

 

15.02.2013. 11:58:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh