« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
NAJAVE

Rundek dobio dodatni božićni koncert u Vintage Industrialu

Broj ulaznica i za ovaj dan je limitiran zato požuri i osiguraj sebi i svojima najbolji božićni poklon uz Rundeka u intimnijem klupskom ozračju

Prvi se rasprodao...
Prvi se rasprodao... (Vintage Industrial)
Više o

Darko Rundek

,

božićni koncert

,

Vintage Industrial Bar

Ispala je dvostruka poslastica u punom kontekstu. Obzirom da je koncert za četvrtak 19.12. rasprodan, a upiti 'kako to' dolaze, Rundek, Ekipa i mi smo se složili da bi bilo ispravno dodati jedan dan. #doubletrouble

Otvoren je dodatni koncert u srijedu 18.12.'19. #backtothefuture

Broj ulaznica i za ovaj dan je limitiran zato požuri i osiguraj sebi i svojima najbolji božićni poklon uz Rundeka u intimnijem klupskom ozračju. Dva dana Rundeka!

Neponovljivi Darko Rundek i njegova Ekipa već su stvorili svoj autentični zvuk. Nakon što su turnejom "ApoCalypso Now" po velikim dvoranama diljem regije pokazali kako zvuči njihova reinterpretacija kultnog albuma koji je tako slavio 20 godina, a finale je bilo ispred 7000 fanova u Domu Sportova.

Iznimna grupa glazbenika premijerno stiže u Vintage Industrial i donosi svoj karijerni presjek pjesama koje svi znaju. U Ekipi je Rundek okupio mlade i već dobro provjerene sviračke snage Anu Kovačić, Silvija Bočića, Miru Manojlovića, Roka Crnića i Igora Pavlicu.

06.12.2019. 15:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh