« Seks
objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana
AHA!

Roditeljima je nužan redoviti seks

Seks poboljšava raspoloženje i naravno odnos s partnerom što evidentno vodi i do boljeg usklađivanja kada je roditeljstvo u pitanju

Seksa ne smije faliti :)
Seksa ne smije faliti :) (Dreamstime)
Više o

roditelji

,

redoviti seks

Svaki je par prošao kroz promjenu u seksualnom životu nakon što je njihov status postao roditeljski. Javljaju se nove obaveze, mijenjaju se priroteti, a najvažnija postaje dobrobit klinaca. 

I sama intima roditelja se najčešće tada apsolutno mijenja. Partneri često počinju zanemarivati taj dio njihovog odnosa, no održavanje regularnih seksualnih odnosa nosi sa sobom mnogo prednosti kada je roditeljstvo u pitanju. 

Seks reducira stres i pomaže u postizanju kvalitetnijeg sna. Također, poboljšava raspoloženje i naravno odnos s partnerom što evidentno vodi i do boljeg usklađivanja kada je roditeljstvo u pitanju. 

Partneri koji su češće intimni, bliskiji su u svakodnevnim obavezama.

Rjeđe će dolaziti do svađa, nesuglasica i prepirki, a i češće će ostajati na istoj strani kada dođe do svađe s djecom (pogotovo adolescentima). Znaju da se mogu osloniti jedno na drugo i da imaju međusobnu potporu u kakvoj se god situaciji našli.

I naravno, dobro je i za djecu. Bliskost roditelja pokazuje i dobar primjer djeci kako zdrava veza treba izgledati. Samim time će se i oni osjetiti sigurnijima i povezanijima kada znaju da su njihovi roditelji u odličnim odnosima. 

06.08.2019. 21:43:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    07.08.2019. 09:49
    da dok djeca spavaju ili dok ih ne bude doma
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh