« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
FESTIVALI

RockLive Festival #8 - još nekoliko dana

Osim odličnih bendova, za before/after party programe zaduženi su RockLive Radio i Minga Laptalo na Beach pozornici

Dobar program na Šoderici
Dobar program na Šoderici (RockLive)
Više o

rock festivali

,

RockLive 2018

RockLive #8, festival koji se smjestio na koprivničkom jezeru Šoderica u danima koji dolaze, od 26. do 28. srpnja, na tri festivalske pozornice ugostit će najjača imena domaće scene!

Više informacija o ovom festivalu na kojem nastupaju Krankšvester, Edo Maajka, Mašinko, Debeli Precjednik, Let 3, Pips, Chips & Videoclips, Gužva u 16ercu, Cold Snap i brojni drugi saznajte klikom na link eventa.

Osim odličnih bendova, za before/after party programe zaduženi su RockLive Radio i Minga Laptalo na Beach pozornici, dok će pozornicom u kampu u noćnim satima vladati elektronska glazba, a nastupaju Tothem u petak, te ZLee (TechTronic), MC Filla (Twisted, UK), DJ Tich (Twisted), KeleX (TechTronic/Enygma/Twisted) u subotu.

Preko dana, udruga Mamuze priprema zanimljive radionice u festivalskom kampu, pa će tako posjetitelji izrađivati svoje maske RockLive superheroja, zvečke od recikliranog materijala, te nakit od papira i kamenja.

Također, održat će se i radionica izrade video spota i to za bend Bednja, pod vodstvom Maide Srabović, filmske montažerke, Vedrana Štefana, vfx+animatora, te Janje Pilić, scenaristice i producentice.

Za lakši put, HŽ putnički prijevoz osigurao je 40% popusta na povratne karte do Koprivnice, a iz centra Koprivnice do Šoderice vozit će autobusi.

Više informacija potražite na stranicama festivala.

U prodaji su ulaznice za ovogodišnji RockLive Festival i to po cijeni od 100kn za sva 3 dana održavanja.

Također, na blagajni festivala svakog će se dana moći kupiti i dnevne ulaznice i to po cijeni od 70kn za četvtak, odnosno 80kn za petak i subotu.

Ulaznice možete kupiti putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta.

Direktna online kupovina

Entrio prodajna mjesta

23.07.2018. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh