« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
DAN CRVENOG NOSA

Robbie Williams opet za Red Nose Day

Što je popularni pjevač odlučio napraviti za humanitarnu akciju moći će se vidjeti danas na BBC-ovoj emisiji, Comic Relief - Funny For Money

Robbie Williams u skeču pred desetak godina
Robbie Williams u skeču pred desetak godina (Screenshot YouTube)
Više o

Robbie Williams

,

Red Nose Day

,

Dan crvenog nosa

Ovogodišnjem Danu Crvenog Nosa koji se odvija danas, 15.ožujka priključio se i Robbie Williams. Što je popularni pjevač odlučio napraviti za humanitarnu akciju moći će se vidjeti danas na BBC-ovoj emisiji, Comic Relief - Funny For Money, koja slavi 25. godišnjicu ovog zaista zanimljivog pokreta.

RED NOSE DAY je akcija kojoj je osnovni cilj uz zabavu ljudima pružiti pomoć pomoći ljudima. Dan Crvenog Nosa (Red Nose Day) se prvi puta pojavio na ekranima prije 25 godina. Ove godine, još jednom, svijet će staviti crvene noseve, te zabavljajući se, dati sve od sebe kako bi prikupili financijska sredstva za humanitarne svrhe. Prikupljeni novac pomoći će u poboljšanju životnih uvjeta u Africi.

Crveni nos, od spužvastog materijala, diljem Velike Britanije se dijeli u zamjenu za donacije. Na taj način, istovremeno se čini nekoliko pozitivnih stvari: pomaže se u stvaranju boljeg svijeta, a paralelno - stavljanjem crvenog nosa, čak i na nekoliko sekundi - osobe se bolje osjećaju jer time nasmiju i sebe i ljude u blizini. Dan crvenog nosa potiče svjesnost o potrebi pomaganja. Dizajn nosa se mijenja iz godine u godinu - od obične crvene kuglice (koja podsjeća na nos veselog klauna) do npr. nosa u obliku rajčice.

Robbie Williams je već nekoliko puta sudjelovao u Danu Crvenog Nosa. Snimka prvog sudjelovanja (iz 2001. godine) je ovdje:

Robbie Williams napokon dolazi u Hrvatsku! Najveća muška pop zvijezda današnjice, ROBBIE WILLIAMS, u sklopu turneje "Take The Crown" nastupit će 13.08.2013. godine na stadionu Maksimir u Zagrebu.

Ulaznice za koncertni spektakl Robbie Williamsa su u prodaji na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr.

Ulaznice su podijeljene u  sljedeće kategorije:

PL 1 - LOŽA - 1199 kuna
PL 2 - FAN PIT - 759 kuna
PL 3 - ZAPAD DOLJE - 559 kuna
PL 4 - ZAPAD GORE, ISTOK - 459 kuna
PL 5 - STAJANJE - 399 kuna
PL 6 - SJEVER DOLJE - 359 kuna
PL 7 - SJEVER GORE - 259 kuna

Osigurajte Vaše ulaznice na vrijeme!

U prodaji su i POSEBNI VIP PAKETI.
Mark Butler Associates su ponosni što mogu ponuditi ekskluzivne VIP pakete za 'Take The Crown' stadionsku turneju u 2013. godini. Ekskluzivna večer uključuje najbolje ulaznice i odličan party prije koncerta. U ponudi su 2 paketa: VIP INNER PIT PAKET (3189 kuna) i PREMIUM VIP SEATING PAKET (3559 kuna). VIP paketi prodaju se isključivo preko web stranice www.markbutler.co.uk. Više informacija na: www.robbiewilliams.com

Svi posjetioci koncerta Robbie Williamsa koji će se održati 13.8.2013. na Maksimiru kasnije će se moći prisjetiti ovog sjajnog događaja u bilo kojem trenutku!
Svaki koncert s ove stadionske turneje bit će snimljen profesionalnom opremom.
Želite li live snimku zagrebačkog koncerta Robbie Williamsa? Pošaljite upit na info@eventim.hr i saznajte kako.

15.03.2013. 16:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh