« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
OKUPLJANJE

Robbie Williams i Take That prvi put zajedno od 1995.

"Naći se u petero u istoj prostoriji uvijek je bio san za koji se činilo da se nikada neće ostvariti", rekao je član skupine Mark Owen

take that
take that (Getty Images)
Više o

Robbie Williams

,

Take That

Britanski pjevač Robbie Williams i skupina Take That, koji su se razišli 1995. nakon što su prodali 15 milijuna nosača zvuka, službeno su najavili novo okupljanje u četvrtak, povodom snimanja novog albuma koji će izaći u studenom.

Britanske TV postaje emitirale su snimke Robbieja Williamsa u studiju s preostala četiri člana Take Thata: Garyjem Barlowom, Howardom Donaldom, Jasonom Orangeom i Markom Owenom. "Naći se u petero u istoj prostoriji uvijek je bio san za koji se činilo da se nikada neće ostvariti. No, stvarnost je da zajedno snimamo album. Apsolutan je užitak ponovno provoditi vrijeme s Robom", kazao je Mark Owen u priopćenju koje citiraju britanski mediji.

Album će izaći u studenom, 20 godina nakon prvog nastupa Take Thata. Prethodit će mu izlazak singla "Shame" u listopadu, a potpisuju ga Williams i Barlow. Robbie Williams odvojio se od skupine 1995. Skupina se ponovno oformila 2005. bez njega i prodala desetak milijuna albuma. (hina/metro-portal)

16.07.2010. 12:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh