« Biznis
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
KONFERENCIJE

RISK 2019 - najveća konferencija IT sigurnosti u jadranskoj regiji

Ne propustite priliku da s promotivnim kodom preko našeg portala kao medijskog pokrovitelja ostvarite 50% popusta za punu kotizacij

RISK 2019 - najveća IT security konferencija u regiji
RISK 2019 - najveća IT security konferencija u regiji (RISK)
Više o

konferencija

,

računalna sigurnost

,

RISK 2019

Pozivamo vas da se pridružite najvećoj IT Security konferenciji u jadranskoj regiji, RISK 2019, koja će se održati 20. i 21. 3.2019 u kongresnom centru Hotela Thermana Park u Laškom, Slovenija.

Poslušajte što ima za reći Maurice Cashman - Direktor, Enterprise Architects tima pri McAfee-u te drugi vodeći stručnjaci iz ovog segmenta , kao što su FireEye, Netwrix, Forcepoint, Micro Focus, Radware, BeyondTrust i više od 30 drugih, i izlaganja glavnih regionalnih IT kompanija koje će pokazati svoje tehnološke implementacije i najbolje prakse.

Za 2019. izdanje konferencije organizacijski odbor je pripremio niz poboljšanja već hvaljene konferencije te će sadržaj biti proširen s većim izborom slobodnih aktivnosti i još raznorazna poboljšanja za bolja iskustva sudionika.

McAfee je ove godine generalni sponzor te otvara s tehničkim keynote izlaganjem, te vam nudimo više tehničkih radionica tijekom same konferencije kao dedicirane sobe za sastanke s predstavnicima McAfee-a koji će Vam rado odgovoriti na sva pitanja koja imate.

Ne propustite priliku da s promotivnim kodom preko našeg portala kao medijskog pokrovitelja ostvarite 50% popusta za punu kotizaciju kojom garantiramo neograničen pristup svim razgovorima i radionicama, dvije prilike za druženje s korisnicima i partnerima uz ručak, prisustvujete svečanoj večeri, sve konferencijske materijale te mogućnost sakupljanja valute konferencije i natjecanje s istim na humanitarnoj aukciji, te neizbježnu službenu konferencijsku jaknu i poklon iznenađenja!

Za dobivanje promo koda javite se putem elektroničke pošte na hitech.metroportal@gmail.com

Detaljne informacije o konferenciji pogledajte na službenoj web stranici RISK 2019

23.02.2019. 12:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh